Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld frukostkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och gott recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en skåra på längden i korvarna och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat.
  2. Blanda lök, gurka och fyll korvarna med detta. Vispa grädden hårt och smaksätt med ketchup eller chilisås.
  3. Fördela såsen över korvarna. Stek dem i ugnen, 250º i 15-20 min.
  4. Servera gärna med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.