Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld gratinerad bakpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och borsta potatisarna. Torka dem och skär ett snitt i varje potatis. Baka dem mjuka i 225°C, ca 60 min eller i mikrovågsugn på full effekt ca 14 min.
  2. Skär av ett lock på varje potatis och gröp försiktigt ur innehållet i en skål. Mosa potatisen och blanda med crème fraiche eller keso, senap, salt, peppar och basilika. Klicka tillbaka potatismoset i potatisskalen. Strö eventuellt över riven ost. Värm eller gratinera potatisen några minuter innan den ska ätas.
  3. Potatisarna går bra att göra i ordning i förväg. Gratinera dem då i 225°C, ca 15 min.
  4. Servera med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.