Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld gratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler är populär och mager mat. Fyller man den blir den genast lite festligare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Skiva kasslern i 16 tunna skivor och lägg ut skivorna i en ugnssäker form, 3 och 3 i en cirkel.
  3. Lägg skivad tomat på ena kanten av kasslerskivorna och en ananasring på andra kanten. Smaksätt keso med senap och dragon och lägg en klick mitt på varje portion. Lägg de resterande 4 kasslerskivorna ovanpå lite på sned, som en "hatt". Strö på lite riven ost.
  4. Gratinera rätten mitt i ugnen 10-12 minuter tills osten smält lite och allt är genomhett.
  5. Servering: Pressa den nykokta potatisen direkt på tallrikarna, garnera med paprikastrimlor och hackad persilja och bjud rätten direkt från ugnsformen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.