Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld halloweenpaprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En orange paprika påminner faktiskt om en pumpa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Genomstek köttfärsen, salta, peppra och rör i tomatpurén. Häll på grädden och smula i oxbuljongen. Låt puttra. Krydda med Dragon och vitlökspulver efter behag.
  2. Skölj och rensa paprikorna. Använd en liten dekorkniv och skär upp dem så att det blir en taggig kant runt paprikan. Locket sparas med stjälken på, men skärs ned lite så att den bara blir som en liten dekorhatt.
  3. Fyll paprikorna med din köttfärssås, garnera med ost och sätt paprikalocket överst.
  4. In mitt i ugnen på 175 C i 10 min eller tills osten smält. Servera
  5. www.buu.nu

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Odlen 26 oktober 2010

    Super gott, och så enkelt att göra om man ändå ska göra en stor sats köttfärssås. Paprikorna skulle dock kunnat varit inne en stund till, kanske snarare en kvart till 20 minuter eller skulle jag kanske ha höjt temperaturen,... Min ugn är ganska slö i övrigt, beror nog bara på det... Tack ändå för ett bra middagstips, Anna i Maastricht

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.