Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld italiensk färslimpa

(1 kommentar)  
Fylld italiensk färslimpa Fylld italiensk färslimpa
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här får köttfärslimpan ny härlig smak. Gör gärna en sås av skyn som bildas på fatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200º
  2. Blanda ströbröd och vatten och låt det svälla i 5 minuter.
  3. Rör i färs, ägg, salt och peppar och rör till en jämn smet.
  4. Platta ut färsen på en vattensköljd skärbräda. Bred pesto över och lägg på strimlade tomater och mozzarella i bitar.
  5. Rulla ihop till en limpa och linda bacon om. Lägg färslimpan på ett smort fat och baka den i 40 minuter.
  6. Servera med klyftpotatis och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SDMaya 24 augusti 2008

    Jätte gott! Jag serverade med ungspotatis och kokta grönsaker. Gjorde sås på skyn som blev i formen. Serverade såsen vid sidan om men allt annat i formen :) Bifogar en bild! Tack för ett toppen recept. SDMaya

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.