Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kalvrullad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En relativt enkel bit kött kan bli rektigt festlig om man gör sig lite besvär. Kalvbringan fyller du med champinjoner och kryddar med mycket persilja och doftande rosmarin. Det som blir över av en kalvrullad är fint att kunna skära kallt som smörgåspålägg eller till en lätt och snabb lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra på köttet. Lägg på champinjoner och persilja och strö över rosmarin. Rulla ihop till en fast rulle och bind om den med ett krympt bomullssnöre.
  2. Lägg rulladen på galler över en långpanna och stek den ca 2 timmar i 175 graders ugnsvärme.
  3. Vispa ur långpannan med lite vatten till sky och smaka av.
  4. Lossa snöret runt rulladen och skär upp den i skivor. Servera skyn till. Kokta morötter och brysselkål, kokt potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.