Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Saftig köttfärslimpa med god fyllning...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fibrexen i en skål och häll på mjölken. Låt stå i 5 minuter. Rör i salt, peppar, senap och sirap. Tillsätt färsen och blanda väl.
  2. Fyllning: Rör osten smidig i en skål Blanda i purjolök, vitlök och chili.
  3. Bred ut färsen till en platta, cirka 25x35. Bred på ostfyllningen och lägg skinkan ovanpå osten. Rulla samman till en längd.
  4. Lägg i en smord form och baka färslimpan i mitten av ugnen i 175 grader i cirka 45 minuter.
  5. Sås: Blanda samman vin, fond, sirap och vitlök och sjud under lock i 5 minuter. Lös redningen i lite vatten och red av skyn. Lägg i smöret och rör tills det smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.