Saftig köttfärslimpa med god fyllning...
Instruktioner
- Lägg fibrexen i en skål och häll på mjölken.
Låt stå i 5 minuter. Rör i salt, peppar, senap och sirap.
Tillsätt färsen och blanda väl.
- Fyllning:
Rör osten smidig i en skål
Blanda i purjolök, vitlök och chili.
- Bred ut färsen till en platta, cirka 25x35.
Bred på ostfyllningen och lägg skinkan ovanpå osten.
Rulla samman till en längd.
- Lägg i en smord form och baka färslimpan i mitten av ugnen i 175 grader i cirka 45 minuter.
- Sås:
Blanda samman vin, fond, sirap och vitlök och sjud under lock i 5 minuter. Lös redningen i lite vatten och red av skyn. Lägg i smöret och rör tills det smält.
Publicerat den
1 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar