Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärsrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här förenas färsen med en läcker fyllning av bacon, lök, äpple och persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Servera med bakad potatis eller stekt potatis.
  2. Arbeta samman färsen. Mosa potatisen och blanda den med nötfärs, ägg, vatten och kryddor.
  3. Bred ut färsen på en skärbräda som du först har sköljt i kallt vatten eller på smörpapper.
  4. Finhacka bacon, lök, äpple och persilja och rör samman allt. Bred ut fyllningen över köttfärsen.
  5. Rulla ihop som en rulltårta och lägg färsrullen på ett smort ugnssäkert fat.
  6. Grädda färsen i 175 grader i cirka 1,5 timma.
  7. Du kan variera smaken genom att byta fyllning. Fyll köttfärsrullen med t.ex. hackad gurka, lök och rödbetor eller strimplad paprika och purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.