Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kyckling med Apetinamos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 10 min. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Krydda med salt. Finhacka tomaterna. Blanda rumsvarmt smör, tomater och sambal oelek. Fördela smöret på kycklingen.
  3. Vik ihop till paket och fäst med tandpetare. Bryn i smör i en stekpanna runt om. Lägg dem i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen ca 15 min. Häll av vattnet och mosa potatisen med en stöt direkt i kastrullen. Rör ner mjölken och smöret, smula i osten.
  4. Servera med stekta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gnagett 6 december 2008

    åååååå så gott!!!! Det var nog bland det godaste jag ätit! Tusen tack för receptet!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.