- Serverar: 2 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Lårfilé tycker jag är mycket smakrikare och mörare än vanlig kycklingfilé. Det här receptet hittade jag på nätet för några år sedan och anpassade det efter min smak.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg upp de urbenade kycklinglåren på en skärbräda, salta och peppra.
- Hacka kapris, persilja, purjo och vitlök. Rör ihop hacket med senap. Fördela blandningen i lårfiléerna och vik ihop dem.
- Lägg de fyllda låren i en liten ugnsform. Pensla lite soja på ovansidan. Häll vin i formen och lägg några körsbärstomater överst. Ställ in i ugnen och stek cirka 30 minuter eller tills köttet är väl genomstekt.
- Servera med ris och grönsallad med tomater.
Kokta salladsärtor passar bra till.
Publicerat den
15 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar