Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kycklingschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bulta ut kycklingfiléen till en stor platt schnitzel. Lägg på strimlad skinka, krydda med salt och peppar.
  2. Vik dubbelt och fäst ihop med tandpetare, krydda med grillkrydda.
  3. Stek schnitzlarna i fettet.
  4. Strö på riven ost.
  5. Vispa ihop buljong och redning och häll vid sidan om.
  6. Låt puttra mört ca 20 minuter tills köttet är väl genomstekt.
  7. Lägg i ananasen.
  8. Servera med ris och blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.