Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld långfranska med tonfisk och vitlök

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegott och enkelt om man vill ha lite lätt till helgmyset!

Ingredienser

Instruktioner

Ta av toppen på brödet gröp ur det mesta innehållet lägg 1/3 av innehållet i en bunke blanda i tonfisk, ärtor, majonnäs, vitlöken och kryddorna fyll brödet med röran lägg på locket och gratinera i ugn tills det blir genomvarmt i ca 20 min 175 grader. -Servera med en enkel sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.