Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med ädelostsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Så enkelt att tillaga och blir riktigt, riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att torka av lövbiffen med hushållspapper och krydda sedan köttet. Skär ädelosten i skivor och lägg minst en skiva ost på varje biff, rulla sedan ihop köttet till en rulle, om du vill kan du sätta en tandpetare så att rullen håller sig.
  2. När du rullat alla köttskivor så stek köttet så det blir en fin yta och lägg det sedan i en ugnsfastform och stoppa in de i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter.
  3. Under tiden så reder du mjölet och ca en halv deciliter grädde i stekpannan och rör ut alla klumpar innan resten av grädden hälls på och osten antingen smulas ner eller skärs i bitar som kan smälta. Koka upp såsen under rörning och smaka av med salt och peppar.
  4. Ta ut köttet från ugnen och häll såsen över och servera gärna med nypressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.