Så enkelt att tillaga och blir riktigt, riktigt gott!
Instruktioner
- Börja med att torka av lövbiffen med hushållspapper och krydda sedan köttet. Skär ädelosten i skivor och lägg minst en skiva ost på varje biff, rulla sedan ihop köttet till en rulle, om du vill kan du sätta en tandpetare så att rullen håller sig.
- När du rullat alla köttskivor så stek köttet så det blir en fin yta och lägg det sedan i en ugnsfastform och stoppa in de i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter.
- Under tiden så reder du mjölet och ca en halv deciliter grädde i stekpannan och rör ut alla klumpar innan resten av grädden hälls på och osten antingen smulas ner eller skärs i bitar som kan smälta. Koka upp såsen under rörning och smaka av med salt och peppar.
- Ta ut köttet från ugnen och häll såsen över och servera gärna med nypressad potatis och en grönsallad.
Publicerat den
10 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar