Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med örtpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Riktigt smarrig helg/bjudmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Fetaosten med Dijonsenap och persilja. Lägg ut lövbiffen och torka av den lite innan du brer på röran. Rulla eller vik ihop, stäng till med snören eller tandpetare. Salta och peppra efter smak vid stekning.
  2. Skölj och skiva (eller klyfta) potatisen, låt gärna skalet vara kvar så blir det knaprigare och nyttigare. Lägg potatisen på en plåt, gärna med smörpapper under. Ringla över olivoljan och strö över örtkryddorna, grovsaltet och en gnutta vitlökspulver. Låt stå i ugn på 200 C ca. 20-30 min (tiden kan variera beroende på om du skivar eller klyftar potatisen)
  3. Till detta passar det utmärkt med en grekisk sallad och tzatziki

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.