Enkel och god maträtt. Det är även gott med ris till denna rätt.
Instruktioner
- Skala och hacka löken fint. Skär fläsket i tärningar. Hetta upp en stekpanna och bryn lök och fläsk i lite smör. Bred dijonsenap på varje lövbiff och fördela lökblandningen över. Strö över salt och peppar. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
- Bryn rulladerna runt om i smör i några minuter. Tillsätt vatten och kalvfond och låt koka i 5 minuter. Tillsätt grädden och låt koka ihop i ytterligare 10 minuter.
- Skala potatis och skär i avlånga bittar. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och lägg i potatsbitarna. Stek potatisen runt om i ca 15 minuter på medelvärme. Rör om lite så allt får en fin stekyta. Strö över salt och peppar.
- Servera oxrulladerna med sås, potatis och kokt broccoli.
Publicerat den
20 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar