Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med rotfruktskaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till den kapris- och senapsfyllda lövbiffen serveras en gyllenbrun rotfruktskaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop ingredienserna till såsen, salta och peppra. Håll såsen varm.
  2. Pensla köttet med senap och skär löken tunt. Fördela kaprisen och löken över köttet och vik ihop. Salta och peppra.
  3. Skala och riv rotfrukterna grovt ner i en bunke. Salta och peppra och blanda väl. Forma till biffar och stek gyllenbruna i en stekpanna på medelvärme. Efterstek i ugnen på 150 grader i ca 15 minuter.
  4. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i köttet när smöret är brunt och stek hastigt på bägge sidor. Servera med såsen, rotfruktskakan och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.