Instruktioner
1. Sätt ugnen på 225 grader. Kläd en långpanna (30 x 40 cm) med bakplåtspapper. Vipsa ihop pannkaks-smeten och häll den i långpannan. Grädda ca 30 min.2. Till tomat/kesofyllningen: Låt tomaterna rinna av i en sil.Blanda tomatkrosset, keson och de färska kryddorna. Smaka av med salt och peppar. 3. Räkfyllningen: Skala räkorna och koka ev av skalen tillsammans med dillstjälkarna i vatten så det täcker i ca 10 min. Sila spadet och använd det i stuvningen. Smält fettet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med räkspadet (eller vatten + buljongtärning). Häll i grädden och koka i 5 min. Det ska vara en ganska tjock stuvning. Smaka av med salt och peppar. Pressa i citronen och lägg i räkor och finhackad dill. Värm upp men koka inte, för då kan räkorna bli sega. 5. Stjälp upp pannkakan på ett bakplåtspapper och dra av det som den gräddades på. Bred den valda fyllningen över pannkakan och rulla ihop som en rulltårta. Servera genast, gärna med en grönsallad till.