Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld pannkaksrulle

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En liten ugnspannkaka fylld, rullad och skuren som en rulltårta. Här serverad kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Smält margarinet och slå det i en långpanna, pensla upp fett på kanten.
  3. Blanda smeten slät. Slå den i långpannan och grädda mitt i ugnen 15-20 min.
  4. Blanda under tiden keso, finskuret kött och hackad persilja till en röra som smakas av med salt och pepparrot.
  5. Vänd upp pannkakan på en plåt och bred över röran. Rulla ihop från kortsidan och slå ett smörpapper om.
  6. Låt rullen ligga en stund innan den skärs i ca 3 cm tjocka skivor. Kall öl smakar bra till.
  7. Variation: Fyll den med ansjovis, riven ost och hackade ägg. Gratinera, skiva och servera varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.