Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld portabellosvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är ett himmelskt gott recept, som man kan servera både som förrätt, lättare lunch och som tillbehör till en köttbit. Antalet personer man gör till kan variera från en till hur många som helst. Perfekt helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkade tomater och färsk basilika och timjan. Krydda med salt och nymald svartpeppar och smula över chevreosten. Riv lite parmesanost över till sist. Stoppa in i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills osten fått gyllengul färg. Servera med en god sallad och ett gott bröd, eller som en "svampburgare".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.