Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld vetekrans

(1 kommentar)  
Skriv ut

En enkel och god krans

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet, tillsätt mjölken och låt degspadet bli handvarmt. Häll det över den söndersmulade jästen i en degbunke, rör om så att jästen löser sig. Tillsätt salt och socker. Knåda in mjölet och låt degen jäsa övertäckt.
  2. Rör margarin till fyllningen, tillsätt övriga ingredienser och rör fyllningen jämn. Kavla ut den jästa degen till en rektangulär kaka. Bred på fyllningen och rulla ihop. Forma rullen till en krans, lägg den på en plåt och klipp kransen. Låt jäsa. Pensla med ägget och grädda i 225 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solvik207 13 oktober 2010

    mycket gott.Kokosen gjorde att den fick en annorlunda smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.