Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda ägg

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En liten överraskning på sängen på morgonen eller som förrätt till påskmiddagen.

Ingredienser

Instruktioner

Hugg av toppen på ägget , töm ut innehållet och tvätta skalet. Vispa ihop grädde , ägg och salt. Smält smöret i en katrulkl och häll ner äggsmeten. Låt smeten långsamt bli krämig, rör hela tiden lugnt , med en träsked mot botten. Häll tillbaks äggröran i skalet och toppa med svart kaviar (eller iransk eller rysk!). Servera med lite bröd och champagne!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.