Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda baconfeferoni

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Ostfyllda feferoni passar utmärkt att lägga på grillen och servera som drinktilltugg före sommarmiddagen. Det går lika bra att "grilla" dem i ugnen utan spett. Se bara till att baconen blir väl gräddade, lite knapriga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till såsen och ställ den kallt till servering.
  2. Skär ett snitt längs med feferonin, skaka ut eventuell vätska.
  3. Skär osten i stavar och fyll feferonin.
  4. Skär baconskivorna mitt itu och linda dem runt.
  5. Trä upp på små grillspett av trä och se till att baconet sitter fast ordentligt på grillspetten.
  6. Grilla runt om ca 5 min. Servera den nygrillad och varm med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.