Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda champinjoner

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Ta bort baconet och du får en grön rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort foten från champinjonerna och hacka dem. Skala och finhacka löken. Pressa vitlöken. Fräs lök, vitlök ,bacon och svamp i smöret ett par minuter tills löken mjuknat. Pudra över mjöl och späd med grädde. Låt sjuda till en tjock sås. Rör ner basilika.
  2. Placera champinjonhattarna på ett ugnsfast fat och fördela stuvningen i dem.
  3. Strö över ost. Ugnsbaka i 225 grader ca 20 minuter tills osten fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • zazziz 6 januari 2009

    Jättegott, gjorde utan bacon men nästa gång provar jag nog med :)

  • petrissa 11 april 2010

    Det här var sååå gott!!! Jag hade även lite créme bonjour vitlök, vitpeppar och en skvätt kycklingfond i, supergott blev det! Vi åt champinjonerna till en grillad köttbit, istället för potatis, med sallad och en vinegrette till. Ingen ytterligare sås behövdes heller och det var himmelskt gott! Full pott, tack för det här mumsiga receptet!

  • Virvlande 3 oktober 2012

    Hade ingen färsk basilika, så jag tog torkad. Skippade dessutom vitlöken, men det blev supergott! Detta kommer göras igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.