Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda dadlar

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag gillar inte dadlar men de här är inte så tokiga. Om inte annat blir de väldigt fina!

Ingredienser

Instruktioner

Öppna dadlarna och plocka ur kärnorna. Rulla mandelmassan till små korvar, och skär nougaten i små stavar, lagom stora för att få plats i dadeln. Fyll varje dadel med en bit mandelmassa och en bit nougat. Smält choklad i vattenbad och doppa dadeln i det runt om. Lägg på bakplåtspapper och låt stelna. Smält ljus choklad och skvätt det över dadlarna så att de får fina ränder.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.