Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda fiskfiléer

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

God och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skölj hastigt fiskfiléerna. Vänd dem i mjölet blandat med saltet och pepparn. Stek filéerna hastigt i lite fett. Lägg sedan filéerna på ett fat.
  2. Fräs löken med curryn i lite fett. Blanda ner övriga ingredienser. Lägg hälften av filéerna i en smord ugnssäker form. Lägg på fyllningen. Täck med resten av filéerna.
  3. Gratinera i ugnen ca 10 min. Servera med kokt ris och en sallad .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.