Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda gröna chilli

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fyllda gröna chilli kan ätas till alla huvudrätter som tillägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda salt och kummin väl. Gör ett litet snitt i mitten av chilin. Fyll dem med blandningen. Värm olja i stekpanna, lägg i chilin.
  2. Skär tomaten i tunna skivor, när stekpannan är riktig hett lägger du i tomatskivorna. Vänd chilin då och då. Tomaterna hjälper till chiliskalen att mjukna. När tomaterna är mjuka och chilin stekt runtom är det färdigt att servera, du kan gärna servera tomaterna om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.