Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj riktigt söta och goda jordgubbar, kan göras i förväg och stå i kylen några timmar innan de serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt i jordgubbarna, nästan helt igenom och ner mot den gröna kvisten (som ska vara kvar).
  2. Rör samman mascarpone och hallonlikör.
  3. Lägg en klick i snitten och tryck ihop lätt. Doppa gubbarna i chokladen, där osten är synlig så fastnar det lättare. Ställ kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.