Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fantastisk champinjon- och valnötsfyllning förvandlar vanliga kotletter till en gourmeträtt. Servera kotletterna med nypotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ut en ficka i varje kotlett. Lätt kotletterna i frysen 20 minuter innan de ska snittas. Hetta upp oljan i en stekpanna. Tillsätt löken och fräs den i 3 minuter tills den mjuknar. Tillsätt svampen och fräs ytterligare 3 minuter. Blanda ner resten av ingredienserna till fyllningen.
  2. Sätt ugnens grill på medelvärme. Pressa in fyllningen i kotletterna och fäst ihop dem med en tandpetare. Lägg först tandpetarna i vatten så bränns de inte vid. Lägg kotletterna på ett grillgaller.
  3. Grilla kotletterna i ca 20 minuter tills köttskyn är genomskinlig, det ser du när du sticker kotletterna i den tjockaste delen. Garnera med vattenkrassen och apelsinklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.