En fantastisk champinjon- och valnötsfyllning förvandlar vanliga kotletter till en gourmeträtt. Servera kotletterna med nypotatis.
Instruktioner
- Skär ut en ficka i varje kotlett. Lätt kotletterna i frysen 20 minuter innan de ska snittas. Hetta upp oljan i en stekpanna. Tillsätt löken och fräs den i 3 minuter tills den mjuknar. Tillsätt svampen och fräs ytterligare 3 minuter. Blanda ner resten av ingredienserna till fyllningen.
- Sätt ugnens grill på medelvärme. Pressa in fyllningen i kotletterna och fäst ihop dem med en tandpetare. Lägg först tandpetarna i vatten så bränns de inte vid. Lägg kotletterna på ett grillgaller.
- Grilla kotletterna i ca 20 minuter tills köttskyn är genomskinlig, det ser du när du sticker kotletterna i den tjockaste delen. Garnera med vattenkrassen och apelsinklyftor.
Publicerat den
3 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar