Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kronärtsbottnar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passande förrätt till både kött och fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt bottnarna rinna av väl. Pensla dem med smält smör, doppa dem i parmesanost och lägg på bakpappersklädd plåt. Sätt in bottnarna i 250-275° tills osten fått ljusbrun färg, kan ta 6-8 min och låt sen bottnarna kallna.
  2. Rör ut den bakade leverpastejen med grädde till fin konstistens och smaksätt med konjak. Lägg en botten på varje assiett med några vackra salladsblad eller annat grönt. Spritsa ut krämen till en ros ovanpå varje botten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.