Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kyckling fileer

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smakrik rätt med rötter från mellanösterna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader, lägg köttet mellan två smörpapper, banka ut köttet till platta skivor. Blandra fyllningen i en mixer till en grov konsistens, bred utfyllningen på köttet vik ihop sätt en tandpetare så det hålls ihop, linda bacon runt köttet. Bryn i stekpanna lägg dem sedan i en smord ungsform sätt in det i ugnen i ca 20 min!
  2. Gör gärna såsen någon timme innan så smakerna sätter sig. Serveras med kokt pressad potatis eller ris samt en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    mega supergott

  • lovisingen 23 oktober 2009

    Väldigt gott! gjort den flera gånger. Pojkvännen vill ha den varje helg säger han :p

  • sjoberg5240 1 september 2011

    Bland det godaste jag ätit!!

  • Marita 17 september 2011

    Underbart god kyckling.Bra bjudrätt som går bra att förbereda. Högsta betyg. Mången tack för ett bra recept!

  • christian7 21 maj 2012

    Underbart recept!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.