Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Skär en ficka för fetaostblandningen i varjefilé. Lägg en sked fyllning i varje ficka och bind ihop med bomullssnöre.
  2. Lägg köttet i en smord ugnsform, gnid med vitlök och pensla med en blandning av olja,soja och citron. Stek i ugnen i 175 gr ca 40 minuter och pensla ytterligare en gång under stektiden.
  3. Servera med lättkokta primörer, som färskpotatis, sockerärter, salladslök, morötter och rädisor. Bjud resterande fetaostblandning till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.