Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda marängkakor

 
Skriv ut

Maränger kan man variera otroligt mycket. Dessa kakor är himmelskt goda, men de som tänker på vikten så ta bara en.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör försiktigt ner florsocker och hasselnötter. Klicka ut en nätt matsked smet på ett bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 10-15 minuter.
  3. Rör ihop alla ingredienser till smörkrämen och rör den luftig. När kakorna svalnat lägger man dem två och två, botten sidorna emot varandra med smörkrämen emellan.
  4. Dela sedan kakorna på mitten så att det blir två halvor. Doppa den skurna delen i smält blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.