Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda paprikabiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fin stekyta och saftigt innehåll gör dessa fina biffar till en uppskattad middag. Servera gärna med stekt potatis och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mjuka upp brödet i vatten. Skala lök och vitlök. Skölj persiljan och skaka den torr mot hushållspapper. Hacka lök, vitlök och persilja fint.
  2. Dela paprikan, ta bort kärnor och sidoväggar och skölj sedan paprikahalvorna noga. Låt mozzarellan rinna av. Tärna osten och paprikan fint.
  3. Krama ur brödet. Blanda brödet med ägg, lök, vitlök, persilja och pepparkorn. Arbeta samman blandningen med färsen och krydda med kajennpeppar, tabasco och salt.
  4. Forma 8 biffar av färsen. Fördela paprika- och osttärningarna i mitten på varje biff. Vik upp färsen noggrant runt fyllningen. Hetta upp olja i matfett i en stekpanna. Stek biffarna ca 7 minuter på varje sida. Låt dem rinna av på ett hushållspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.