Fin stekyta och saftigt innehåll gör dessa fina biffar till en uppskattad middag. Servera gärna med stekt potatis och grönsaker.
Instruktioner
- Mjuka upp brödet i vatten. Skala lök och vitlök. Skölj persiljan och skaka den torr mot hushållspapper. Hacka lök, vitlök och persilja fint.
- Dela paprikan, ta bort kärnor och sidoväggar och skölj sedan paprikahalvorna noga. Låt mozzarellan rinna av. Tärna osten och paprikan fint.
- Krama ur brödet. Blanda brödet med ägg, lök, vitlök, persilja och pepparkorn. Arbeta samman blandningen med färsen och krydda med kajennpeppar, tabasco och salt.
- Forma 8 biffar av färsen. Fördela paprika- och osttärningarna i mitten på varje biff. Vik upp färsen noggrant runt fyllningen. Hetta upp olja i matfett i en stekpanna. Stek biffarna ca 7 minuter på varje sida. Låt dem rinna av på ett hushållspapper.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar