Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda paprikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Låt ströbrödet svälla i 1 dl varmt vatten. Hacka svampen och fräs den tillsammans med löken tills den är mjuk och lätt brynt. Blanda köttet med ströbrödet och svamplökfräset. Späd med mjölken. Krydda med salt, peppar och mejram. Ta bort skaften på paprikorna. Skär av lock och skrapa bort kärnor och vita hinnor. Fyll med färsen och lägg på locken. Ställ paprikorna i tjockbottnad kastrull. Hacka tomaterna, häll i kastrullen med spadet. Salta, peppra och klicka lite matfett över. Låt paprikorna puttra under lock på svag värme ca 20 minuter. Servera i tomatsåsen med kokt ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.