Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda pastasnäckor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsåsen Stek löken och vitlöken i olja i svagvärme tills dessa får en gyllene färg. (5-10 min). Tillsätt alla övriga ingredienserna utom oreganon och låt sjuda en timme. Tillsätt oregano och låt sjuda en kvart i mkt svag värme.
  2. FYLLNING Blanda alla ingredienser till en jämn massa.
  3. Lägg först ett lager tomatsås i en ugnsform. Fyll snäckorna och lägg över. Tillsätt tomatsås mellan snäckorna och strö över rikligt med parmesano. Ställ i ugnen ca 15 min i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.