Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda piroger med tonfisk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

En underbar spansk förrätt. Empanadillas är små piroger som kan fyllas med vad som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av.
  2. Ta ut rundlar av degen med ett stort glas. Lägg rundlarna på en smord bakplåt. Lägg en sked fyllning på varje rundel. Tryck till kanterna. Pensla med uppvispat ägg.
  3. Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. Lägg upp på fat. Servera gärna med några oliver.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vea 5 mars 2010

    Hur gott som helst! Den tonfiskröran skulle mycket väl platsa i en baguette också!5p..!

  • Maithai 3 januari 2011

    Goda och enkla att göra. Perfekt som picknickmat eller i mindre storlek på en buffé. Röran var suverän, använde en smakfylld philadelphia paprika och kryddor och det funkade fint. Tack för ett gott recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.