Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda prinskorvar med paprikaris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här tycker mina barn om och jag själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Lägg i den hackade paprikan när riset har kokat. Tag kryddor, lök, krossade tomater, osten, oregano och blanda till en röra. Sen tar du prinskorvarna och gör ett snitt på längden. Fyll dem med röran så mycket du kan.
  2. Tag ett bacon och linda runt varje prinskorv, sätt en tandpetare för att hålla ihop dom när du steker korvarna.
  3. De är klara när baconen har fått fin färg. Serveras med paprikariset och en sallad. Ha en kall filsås till eller någon stark tomatsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta fick jag hos dej en gång för många år sen. MUMS.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.