Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda sikrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God fisk i underbar gräddsås

Ingredienser

Instruktioner

Mixa ansjovisfiléer, dill, räkor, citronsaft och socker till fyllning. Ta bort ben och skinn av sikfiléerna. Fördela fyllningen på fiskfiléerna och rulla ihop till rullader. Fäst med tandpetare och rada dem i en smord ugnsform. Häll grädden över och dra några drag med svartpepparkvarnen. Strö eventuellt på litet salt, men kom ihåg att fyllningen är salt av ansjovisen. Grädda i 200-225 grader ca 40-50 minuter. Ös över rulladerna en gång mot slutet av tiden. Garnera med dill och servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.