Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda skinkrullader

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt att bjuda på till vardag och helg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Fräs purjolök, champijoner och paprika i lite olja. Smaksätt med chilipulver. Häll på 2-3 msk cr"eme fraiche.
  2. Fördela fyllningen på skinkskivorna och fäst ihop dem med en tandpetare.
  3. Får du fyllning över blanda ner den i såsen. Bryn rullarna några i sänder runt om i olja i en stekpanna.
  4. Krydda dem med salt och peppar. Lägg över rullarna i en kastrull. Häll på lite vatten och låt rulladerna eftersteka ca 5 minuter.
  5. Tillsätt resten av crème fraichen. Smaksätt med lite soja. Låt rulladerna puttra under lock ett par minuter .
  6. Serveringsförslag: Ris, broccoli och finstrimmlad röd paprika

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lilas 15 juni 2009

    Mmmm! Supergott! Vi bytte ut champinjonerna mot några matskedar mjukost Grevé, eftesom stora delar av familjen inte äter svamp. Det blev väldigt gott! Tack för receptet! Mvh Lilas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.