Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda skinkschnitzlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott. Passar både som vardagsmat och som bjudrätt. Variant av ett viktväktarrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut schnitzlarna lite grann, salta och peppra. Lägg sedan på mozzarella, skinka (eller salami) och tomat på ena halvan om du har stora schnitzlar annars på hälften av schnitzlarna. Vik stora schnitzlar dubbelt alt. täck de schnitzlar som fått fyllning med en en utan. "Nåla" ihop med tandpetare. Stek i smöret ca 5 minuter på varje sida. Ta ur schnitzlarna ur stekpannan och håll varma.
  2. Vispa ur pannan med vatten och ha i en buljongtärning samt grädden. Vill du ha en tjockare sås kan man reda med lite maizena.
  3. Servera med sallad och potatis, kokt, klyft, pressad eller stekt allt utifrån tid, tillfälle och smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 11 augusti 2010

    Hej vi åt den igår mycket god blir nog i repris 5 p monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.