Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda småfranska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alltid uppskattat bröd med god fyllning. Fyllningen kan varieras efter vad som finns hemma, el vad man är sugen på.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla baconet (el skinkan om du valt det). Skölj och strimla purjolöken. Fräs detta tillsammans med champinjonerna i en stekpanna. Strö över mjölet. Späd med grädde och ev lite svampspad. Låt stuvningen koka 8 - 10 minuter. Skär under tiden ett lock av småfranskorna och gröp ur dem något. Bred lite matfett inuti. Hetta upp bröden i ugnen vid 200 grader ca 5 minuter. Fyll de varma bröden med stuvningen och garnera med paprikaringar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.