Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda småfranska "Biobit"

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lite mer matigt passar till både kaffe/the eller öl.

Ingredienser

Instruktioner

Skär av ett lock och gröpa ur varje bröd, bred lite margarin inuti gropen. Blanda brödsmulor, tonfisk, majonnäs, citronsaft, gurka , dill och lök i en skål. Fördela fyllningen i varje brödhalva, lägg på locken, om man vill kan man ta och lägga 2 baconskivor i kors ovanpå. Ugn. 225 grader ca 10 min (locket bränns lätt så man får hålla koll).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.