Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda spetspaprikor a la Massimo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En liten twist på att fylla paprikorna med risoni istället och balansera upp med en kryddstark köttfärsås.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och fräs tills genomskinligt. Stek färsen. Tillsätt vinet och låt koka in. Lägg i buljongtärningen och alla kryddor. Häll på lagom med vatten. När allt har kokat in tillsätt, crème fraiche och parmesan. Koka risonin i tio minuter och häll i köttfärsen + lite stärkelsevatten från pastakoket och låt pastan suga åt sig alla smaker i 1-1,5 minuter. Rensa paprikan och skär av toppen för att kunna fylla. Sätt ugnen på ca 225 grader. Fyll paprikan med färsen och in i ugn ca 20 minuter. Ett tips är att använda en sked för att höja upp paprikan så att allt inte rinner ut. Ja sedan är det bara att servera. Med sallad eller som ni själva vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.