Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda Tortillasbitar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt till rödvin, ta med ut i skogen eller ät som förrätt eller som lunch med en sallad till. Viktigt är att pressa ut röran på sidorna så det smälter runt om och att använda Ridderheims soltorkade tomater i olivolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomaterna och oliverna, lägg ner dem i en skål. Lägg ner riven ost, pesto och creme fraiche, samt även spadet från tomaterna, blanda ihop allt till en god röra.
  2. Värm en stekpanna med olivolja och lägg i en tortillas, bred på lagom mängd röra och på med nästa tortilla. Varva röra och tortilla och avsluta med tortilla. Låt steka på medelvärme och pressa under tiden röran så det rinner ut försiktigt på kanterna. Vänd alltihopa efter ca 5 minuter och pressa lite till.
  3. Lägg upp "kakan" på en skärbräda och skär i bitar (storlek beroende på vad det ska användas till).
  4. Njut med ett gott rött vin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 9 april 2008

    Hej Detta recept provade jag förra helgen som en liten aptit retare. Det blev mycket uppskatta och kommer lagas igan. Tack för ett gott recept! Mvh Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.