Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda vaniljformar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kakorna blir mycket möra så det kan vara praktiskt att använda aluminiumformar och servera direkt ur dem. En liten mängd socker behövs för konsistensen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader. Blanda mjöl, socker och smör till en deg. Låt degen vila en stund och tryck sedan ut den i små formar på en plåt.
  2. Fyllning: Vispa ut marsan pulver i mjölk i en kastrull. Koka upp och vispa tills det tjocknar. Tillsätt sötningsmedel. Lägg en klick kräm i varje form. Strö över mandel. Grädda formarna i nedre delen av ugnen 10-12 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marinkovic 18 december 2008

    Hej Tack för ditt foruminlägg,ska testa detta recept när min kompis kommer,hon är mandelallergiker. God Jul & tack !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.