Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smala veckan recept från Hemmets Veckotidning. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina frysta filéer, dela dem ev i två bitar.
  2. Bryn kyckling, lök och vitlök i smör i stekpannan eller stekgrytan på medelstark värme. Tillsätt vin, vatten, fond, kryddor och tomatpuré. Salta lätt. Koka sakta under lock tills kycklingen är färdig, ca 15 minuter.
  3. Smaka av och servera med tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flabban 3 juli 2008

    Det blev otroligt god smak på kycklingen av rödvinet, så den här rätten kommer jag att göra fler gånger.

  • UllaC 28 augusti 2008

    Hej Lena! Tänkte lägga in just detta receptet, men så att du hade redan gjort det, så jag sparar receptet från dej istället. Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.