Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllning

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fyll fläskfilé, kycklingfilé, lax och kanske till och med köttfärsbiffar. Blandningen kan även bres på en smörgås eller ett kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tomaterna rinna av och finhacka dem. Skala och pressa vitlöken samt hacka basilikan. Blanda färskosten med tomater, vitlök, basilika och svartpeppar.
  2. Blandningen klarar sig i kylskåp några dagar. (frivilligt)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.