Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllt rödbetsbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här har jag fyllt brödet med fläskpastrami, rödbetor, getost och lite honung, sött och salt i en härlig kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela bröden och lägg locken åt sidan.
  2. Börja med lägga salladsblad på varje brödbotten sedan fläskpastrami och en skivad rödbeta. Strö över smulad getost och droppa över lite honung och garnera ev med färsk timjan och lägg på locket

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.