Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllt utflyktsbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Brödet är gott att ta med ut på picknicken. I fyllningen passar de små söta pärltomaterna bra med sitt lite hårda skal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mixen enligt anvisning till pizza. Kavla ut degen till en 25x35 cm stor platta.
  2. Halvera tomaterna. Lägg på parmaskinka och tomater. Smula över osten. Rulla ihop från långsidan och vik in kanterna.
  3. Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Skåra brödet och pensla med olivolja. Strö på flingsalt. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.