Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyra sorters ischoklad

 
  • Serverar: 48 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Lite olika sorter är bra att ha så att ischokladen inte blir enformig. Bra att ha till jul.

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryt chokladen i bitaroch låt den smälta över sjudande vattenbad. Se till att ingen vatten ånga kommer ner i chokladen, då blir den grynig. 2.Smält kokosfettet och låt det svalna. Blanda kokosfettet med den smälta chokladen, lite i taget. Rör kraftigt hea tiden. 3. Klicka ut smet i 12 aluminiumformar. 4.Lägg russin i 12 andra formar och fyll på med choklad. 5. Dela den återstående smeten i två lika delar. 6. Tillsätt rivet apelsinskal i den ena och kaffe i den andra. 7. Fyll 12 formar med apelsinchoklad och 12 formar med kaffechoklad. 8. Låt ischokladen stå c:a 1tim i kylen eller tills den har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.